Bezárás     X

Hireinkadmin


2013
Nov.
15

Szép rajzokat készítettek a szünetben a tisztabereki gyerekek


Itt az ősz, s már csak a nyári képek nézegetése, illetve az események fölidézése hozza vissza emlékezetünkbe a jó meleg nyarat.
Ám, az őszi környezet számos színes és érdekes, „begyűjtésre alkalmas” faleveleket tartogathat a kreativitásukat, művészi képességeiket fejleszteni, megmutatni óhajtó gyermekek számára.  Az Erdőháti Közösségi Házba is sok ilyen gyerek látogat el nap, mint nap, akik az őszi szünetben rajzokat, különböző művészi alkotásokat készítettek az intézménybe érkező Gyerekesély Munkacsoport tagjaival. 
– Az udvaron összeszedett falevelekből különböző rajzokat, kreációkat alkottak a kicsik, mely képek fel is kerültek már a közösségi ház falaira. A rögtönzött rajzóra előtt az udvaron sétáltunk a gyerkőcökkel, hogy a kis helyben kirándulásunkkal élményeiket és fantáziájukat megmozgatva, minél szebb őszt idéző ábrázolásokat hozzanak létre. Miközben színeztünk, vágtunk, ragasztottunk, jókat beszélgettünk és közben megfigyeltük a természetben található tárgyak anyagának, színének, méretének eltéréseit, változásait.
A rajzolás, vágás során egyébként ügyesedik a gyermekek keze, a képek „megtervezésével” pedig felszabadíthatjuk a fantáziájukat. – mondták el a munkacsoport tagjai.

1Nincs video

Képek

1 1 1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom