Bezárás     X

Hireinkadmin


2013
Nov.
15

Jánkmajtison örömmel látogatják a „Manókuckót”


A „Manókuckó” Biztos Kezdet Ház Jánkmajtis központjában egy teljesen felújított épületben szeptember 1-jével megkezdte a működését.
Azóta töretlenül fogadja látogatóit és vendégeit egy barátságos, tiszta, s ízléses környezetben, ahol sokfajta játék áll rendelkezésére az ideérkező gyerekeknek.
– Audiovizuális és egyéb műszaki eszközök várják a hozzánk ellátogató, a gyerekház életében részt vevő gyerekeket szüleikkel együtt. A gyerekek komfortérzetét, fejlődését különböző tevékenységekkel: mondókázással, énekekkel, meseolvasással, versekkel, bábozással, zenehallgatással igyekszünk kielégíteni. Sikeresen működik nálunk is a „Baba - Mama Klub”, „Szülő – Fórumokat” rendezünk, és szüntelen hívunk mindenkit köreinkbe. – mondták el a „Manókuckó” Biztos Kezdet Ház szakemberei.
Az intézményben védőnő, pszichológus, és fejlesztő pedagógus is rendszeresen tart foglalkozásokat. Mindemellett folyamatosan van lehetőség a házban sütésre és főzésre, valamint egyéb gondozással kapcsolatos tevékenységek végzésére, vagy akár ünneplésekre a település más intézményeiben dolgozókkal közösen.
- A Felső Tisza Vidéki Többcélú Kistérségi Társulás pályázott a Kistérségi Gyerekesély Pályázati programra, amelyre az éve elején közel 600 millió forintos, 100%os finanszírozású támogatást nyert el. A pályázat célja, hogy a kistérségben élő leghátrányosabb helyzetű gyermekeket segítse és támogassa. A program egyik fontos része a Biztos Kezdet Házak megépítése volt, amely Jánkmajtison, Túristvándiban és Szatmárcsekén valósult meg. Tisztaberken pedig a Közösségi ház nyitotta meg ajtóit a település lakosainak szeptembertől. – mondta el Dr. Tilki Attila, a Felső – Tisza –Vidéki Többcélú Kistérségi Társulás elnöke, aki külön hangsúlyozta a programban lévő közösségi illetve, biztos kezdet házak fontosságát és jelentőségét.

1Nincs video

Képek

1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom