Bezárás     X

Hireinkadmin


2013
Nov.
15

Újabb eredményes bizottsági találkozó


Október 24.-én, immáron 3. alkalommal ült össze a „Felső –Tisza –Vidéki Gyerekesély Program” Kistérségi Gyerekesély Bizottsága. A mostani tanácskozás helyszíne a Fehérgyarmati Polgármesteri Hivatal Nagyterme volt.
Az eseményt Dr. Tilki Attila, a Kistérségi Gyerekesély Bizottság elnöke, - aki egyben a Felső – Tisza - Vidéki Többcélú Kistérségi Társulás elnöke is -, nyitotta meg köszöntőjével. Elnök Úr hangsúlyozta, hogy kiváltképpen fontos a bizottság munkája, mivel ezeken az alkalmakon találkoznak az önkormányzati, a civil, a nemzetiségi, valamint a vállalkozói és a szociális szféra képviselői is, akik közösen összegzik a projektben eddig elvégzett feladatokat, átbeszélik az esetleges problémákat, és további célokat fogalmaznak meg a program sikeressége érdekében.
– Mostani összejövetelünkön 3 fő napirendi pont volt, melyekről döntést kellett hoznunk. Elsőként elfogadtuk a „Gyerekesély Program” kommunikációs tervét, majd a programban dolgozó koordinátorok, Közösségi és Biztos Kezdet Házaknak a vezetői, koordinátor asszisztensek mutatták be szakterületeiket, számoltak be eddig elvégzett munkájukról, bemutatták munkatársaikat, és további feladatokat is ismertettek a jelenlévőkkel. – mondta el Dr. Tilki Attila.

Polgármester Úr mindemellett hozzátette, hogy a programban lévő tisztabereki Erdőháti Közösségi Háznak a vezetője, és a három Biztos Kezdet Háznak: a Túristvándiban lévő „Hét Krajcár”, a Jánkmajtison található „Manókuckó”, illetve a szatmárcsekei „Csillagfény” Biztos Kezdet Házaknak a vezetői is beszámoltak eddigi munkájukról, a házak eredményes működéséről.

1Nincs video

Képek

1 1 1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom