Bezárás     X

Hireinkadmin


2013
Okt.
28

Szatmárcseke településén is sikeresen működik a „Baba - Mama Klub”


Szeptembertől Szatmárcseke településén a „Felső-Tisza Vidéki Gyerekesély Program” keretein belül működő Biztos Kezdet Ház ad otthont a helyi „Baba - Mama Klubnak”.
Legutóbbi foglalkozáson a községi védőnő a várandóságról és anyaságról szóló prezentációját mutatta be, s adta elő a résztvevőknek. Az előadás alatt, a gyerekek a Biztos Kezdet Ház által biztosított gyerekjátékokkal játszottak, és foglalták el magukat. A klubfoglalkozásra Sarkadi Pál, a község polgármestere is ellátogatott már, aki örömmel látta a „Baba - Mama Klub” eredményességét, pozitív fogadtatását a lakosság körében. Dr. Tilki Attila, térségünk országgyűlési képviselője hangsúlyozta, hogy a program kiemelt célja: a gyermekszegénység csökkentése, újratermelődésének megelőzése. 
- A kistérségekben élő gyermekek, gyermekes családok felzárkózási esélyeinek növelése, a szegregáció és mélyszegénység szélsőséges formáinak enyhítése - helyi szükségletekre épülő gyermek- és ifjúsági politika kialakítása, gyermekeket és családjaikat érintő szolgáltatások összehangolása és fejlesztése is feladatunk a programban. – emelte ki elnök úr a program célját.

1Nincs video

Képek

1 1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom