Bezárás     X





Hireink



admin


2013
Okt.
15

Kunbábonyi képzésen vettek részt a közösségi házasok


Kunbábonyban közös képzésen vettek részt a „Felső – Tisza - Vidéki Gyerekesély program” munkatársai: Töviskes Edina és Bakk Zoltánné, akik az Erdőháti Közösségi Ház szakembereiként bővítették ismereteiket a meghívott szakoktatók segítségével.
 A közösségi házban közösségi, civil vezetők, véleményirányító személyiségek fordulnak meg rendszeresen, akik az ország különböző vidékeiről és településeiről jönnek a képzésekre, s itt megismerik egymást, tapasztalatokat cserélnek, és új kapcsolatokat építenek ki. Rendszeresen szervezünk hazai és nemzetközi szemináriumokat is a közösségfejlesztés, közösségi munka és a nonprofit szervezetek számára. – összegezték a képzés lényegét a szervezők.

 2013. szeptember 30. és október 2. között a Közösségfejlesztők Egyesülete által megrendezett közösségfejlesztő képzésen vettünk részt Kunbábonyban. A képzésen 5 kistérség 23 szakembere volt jelen. A 48 órás képzés első 24 órájában megismerhettük a közösségfejlesztés lépéseit és módszereit, melyek segítséget nyújtanak a célcsoporttal való kapcsolatfelvételben, illetve kommunikációban. Olyan módszereket sajátíthattunk el egymástól, valamint oktatóinktól, amelyek valahol már egyszer jól beváltak, s hasznosítani tudjuk saját házainkban is mindezeket.
A második 24-órára pedig október 28. és 30. között kerül majd sor. – mondta el Töviskes Edina, a tisztabereki Erdőháti Közösségi Háznak a vezetője.

1Nincs video

Képek

1
1Nincs csatolt fájl
 
 



Hasznos linkek



Máltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom