Bezárás     X

Hireinkadmin


2013
Szept.
24

Államtitkári látogatás Fehérgyarmaton


Soltész Miklós államtitkár úrral a TÁMOP-5.2.3-A-12/1 Integrált térségi programok a gyerekek és családjaik felzárkózási esélyeinek növelésére elnevezésű – Felső – Tisza - Vidéki Gyerekesély program szakmai munkacsoportját látogattuk meg. A program keretében tájékoztattam az államtitkárt, hogy összesen 103 szociális szakember végzi a feladatokat 2015 májusáig.
A szakemberek közül 85 munkatársnak szeptember 01-től kezdődően írtam alá a munkaszerződését. Húsz hónap folyamatos munkaviszony, ami nem közmunkát, hanem közös, a projekt céljainak elérésében végzett szociális munkát jelent a munkavállalóknak.” – tette hozzá Dr. Tilki Attila országgyűlési képviselő. Mindemellett Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a szeptember 19-én a parlamentben következőket fejtette ki a programról.
Az ország jövője szempontjából a gyermekek esélye kiemelkedő jelentőségű, hiszen, ahogy a program neve is mutatja: „a gyermek az esély.”
Kifejtette, hogy a gyermekszegénység kapcsán a hosszú távú programok lehetnek hatékonyak, amelyek az életút főbb fordulópontjain átsegítik a rászorulókat, valamint hangsúlyozta a családok fontos szerepét a gyermekeket érintő felzárkózási programokban.

1Nincs video

Képek

1 1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom