Bezárás     X

Hireinkadmin


2013
Szept.
24

Szakmai műhelyen vettek részt a közösségi házasok Tunyogmatolcson


Sikeres szakmai műhelyt bonyolítottak le a Tisztabereki Közösségi Ház munkatársai, és szakmai koordinátora a Tunyogmatolcsi Művelődési Házban. A szeptemberi szakmai fórumon részt vett a település polgármestere: Soltész Bertalan is, aki támogatásáról, s együttműködéséről biztosította a szakmai munkatársakat, civil vezetőket.
A megbeszélésen még jelen volt a Petőfi Sándor Általános Iskola igazgatója, Kovácsné Varga Tünde, s a Tunyogmatolcsi Óvoda vezetője, Orosi Gabriella, illetve Kovácsné Kiss Tímea óvónő is. Civil szervezetek közül pedig a Tunyogmatolcsi Ifjúsági Kulturális és Szociális Egyesület elnöke, Kovácsné Demeter Tünde, a Reménység Nyugdíjas Klub vezetője, Mikes Miklósné, valamint a Helyismereti Kör vezetője, Somogyi Béla folytatott szakmai megbeszélést a közösségi ház munkatársaival.

„ A szeptember 11-én tartott szakmai műhely keretében szó esett a településeken lévő civil élet további erősítéséről, a közösségi kezdeményezésekről, és a Gyerekesély program szakmai feladatairól is egyeztettünk az egyesületek vezetőivel, akik a Tisztabereki Közösségi Ház programjaiban, illetve a térség civil kezdeményezéseiben is aktívan fogják képviselni kezdeményezéseiket.” – mondta el Széles Szabolcs, közösségi munka koordinátor.

1Nincs video

Képek

1 1 1 1 1 1 1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom