Bezárás     X

Hireinkadmin


2014
Márc.
19

Kölcsén a várandós gondozásról kaptak bővebb felvilágosítást


Március 17-én, Kölcsén újfent tartalmas baba-mama klubfoglalkozáson vettek részt az édesanyák. A községi védőnői irodában tartott megbeszélésen ezúttal a várandós gondozásról esett szó. Királynő Homoki Ildikó teljes körű felvilágosítást adott a jelenlévőknek a terhesgondozásról. 
- A várandós gondozás célja a várandós nő egészségének megőrzése, a magzat egészséges fejlődésének és egészségesen születésének elősegítése. A veszélyeztetettség és a szövődmények megelőzése, illetve megfelelő időben történő felismerése. A szülésre, a szoptatásra és a csecsemőgondozásra való felkészítés.
- a gyermeket váró nőt tájékoztatják a magzat egészséges fejlődése érdekében szükséges életmódról, a helyes táplálkozásról, a magzatot károsító hatások (különösen a dohányzás, az alkoholfogyasztás és a drogfogyasztás) elkerülésének fontosságáról.
- elvégzik a magzat egészséges fejlődését ellenőrző és a gyermeket váró nő egészségvédelmét biztosító szűrővizsgálatokat.
- segítséget adnak a gyermeket váró nőnek a szülésre, szoptatásra, csecsemő- és gyermekgondozásra való felkészüléshez. – taglalta a védőnő a kismamáknak.

1Nincs video

Képek

1 1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom