Bezárás     X

Hireinkadmin


2014
Márc.
13

A fejlesztő játékokkal ismerkedtek a baba-mama klub résztvevői


Minél kisebb a baba, annál inkább úgy érezhetik a gondos szülők, hogy nem tudnak mit játszani vele. Pedig a közös játék nem csak a baba számára fontos: a szülők is jobban megismerik gyermeküket, miközben együtt játszanak vele. 
A játék révén megtanulnak odafigyelni a kicsire, segít számukra felismerni a baba jelzéseit, megtanulnak örömet szerezni neki és természetesen megismerik azt is, milyen területeken erősebbek a képességei, milyen területekhez van igazán érzéke. Minderről bővebb ismereteket szereztek a márciusi baba – mama klubfoglalkozáson a szatmárcsekei szülők, akiket a Csillagfény Biztos Kezdet Házban tájékoztatott az egészségügyi szakember. 
- A játék a gyermekek egyik alapvető tevékenysége, amelynek pótolhatatlan szerepe van az egészséges és harmonikus testi-lelki-szellemi fejlődésben. A gyerekek játék során fedezik fel környezetüket és az őket körülvevő világot, illetve így ismerik meg saját képességeiket, korlátaikat. – fejtegette Őry Józsefné, aki a korai gyermekkor sajátosságára szintén felhívta a jelenlévők figyelmét. – A csöppségek ilyenkor fejlesztik kommunikációs képességeiket a játékok által, amik tovább tanítják őket a bonyolultabb összefüggések megértésére is. - tette hozzá a védőnő.

1Nincs video

Képek

1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom