Bezárás     X

Hireinkadmin


2014
Márc.
12

Berken már lelkesen készülnek a Civil Sport Napra


Az Erdőháti Közösségi Ház futballcsapata már hetek óta lelkesen készül a március 22-i „Civil Sport Napra”.
– A Felső-Tisza Vidéki Gyerekesély Program és a Szatmár Unió FC közös rendezésében valósul meg ez a mostani sportrendezvény, amelynek fővédnöke Dr. Tilki Attila, a Felső – Tisza Vidéki Többcélú Kistérségi Társulás elnöke, aki nagyon fontosnak tartja a fiatalok, és a térségi civil élet aktív sportéletét. Az esemény Fehérgyarmaton, a Városi Sportcsarnokban valósul majd meg, ahol remélhetőleg teltházas nézőközönség előtt izgalmas mérkőzéseket fognak produkálni a meghívott csapatok. - említette Széles Szabolcs, aki a Gyerekesély Program közösségi koordinátoraként a közösségi ház focistáival fog pályára lépni a szombati napon.  
– Iskolacsapatunkkal megyek az eseményre, és mint bíró fogom segíteni ezt a nagyszerű kezdeményezést. Örülök, hiszen a tornán résztvevő gyerekek lehetőséget kapnak arra, hogy megmutassák tudásukat, és esetleg felfedezzék őket, vagy felfigyeljenek játékukra. – tette hozzá Kotvász András, a Petőfi Sándor Szakközépiskola testnevelő tanára. 
– A tornán 8 csapat, két négyes csoportban játssza majd le a mérkőzéseiket. A versenybizottság tagjaival: „A” és „B” csoportra osztottuk a mezőnyt. A torna lebonyolítása a teremlabdarúgás általános szabályai szerint fog történni. A csapatlétszámot 5+1 főben határoztuk meg. A hivatalos játékidőt pedig 2*10 percben. – jegyezte meg Szaniszló Szabolcs, a torna versenybizottságának egyik tagja.

1Nincs video

Képek

1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom