Bezárás     X

Hireinkadmin


2014
Márc.
06

Farsang a zajtai Tudorka Tanodában


Fergeteges hangulatú show műsoron vehettek részt azok, akik február 14-e délutánján ellátogattak a zajtai Művelődési Házba, ahol a Tudorka Tanoda tartotta farsangi mulatságát. Voltak is szép számban: a család, rokonok, érdeklődők mellett Kosztya Zoltán polgármester, Krakkó Béláné vezető óvónő és Halász Terézia tanítónő, volt Tanoda munkatárs is jelen voltak. Az „Y Faktor 2014” első élő showját az RTL Klub két műsorvezetője: Lilut és Balázst megszemélyesítve Husztiné Nagy Ágnes Tanodavezető és Preizer Roland tanuló vezették le.
  A gyerekek kedvenc könnyűzenei előadóik bőrébe bújva (átvéve annak stílusát, mozdulatait stb.) adták elő produkciójukat. Így színpadra lépett Mohamed Fatima, Tolvai Renáta, Radics Gigi, Tóth Vera, a Patai ikrek, L.L. Junior és Stefano, de természetesen megjelentek mulatós sztárok, úgy, mint Suzy és Bódi Csabi is. Sztárvendégként Jolly és kis Grofó érkezett, akik csak tovább fokozták az amúgy is kiváló hangulatot. 
A nézők minden előadó előtt megnézhették a róla készült kisfilmet, amelyet különböző élethelyzetekben (pl. fodrásznál, énektanárnál, bevásárlás közben stb.) rögzítettek. Természetesen nem maradtak távol a mentorok sem, akik szintén az általuk megszemélyesített sztár stílusában értékelték a látottakat. Halász Krisztina Tanoda munkatárs Soma, Töviskes Mária, Murzsa Edina és Algács Ella, a művelődési ház fiatal közfoglalkoztatott munkatársai pedig Nagy Feró, Dér Heni és Mester Tamás „bőrébe bújtak”. A technikai munkatárs Ványi László volt. 
A végső eredményhirdetés „a közjegyző eltűnése miatt” sajnos elmaradt, így mindenki győztesnek érezhette magát. A műsort „eszem-iszom, dínom-dánom” követett, hisz a szendvicsek mellé a Roma Nemzetiségi Önkormányzatnak köszönhetően rágcsálnivalók és üdítő, sőt a tanulókkal közösen készített süti is az asztalra került. Így nem csak a tanodás tanulókat, hanem a résztvevő gyereket is meg tudtuk vendégelni. A rendezvényt tánc zárta. A műsorról videó felvételt, illetve sok-sok fotót készített Szabó László, a Rozsály Televízió és a Gyerekesély Program munkatársa, így mind a gyermekek, mind a szülők számára sokáig emlékezetes maradhat ez a délután.

1Nincs video

Képek

1 1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom