Bezárás     X

Hireinkadmin


2014
Márc.
03

Projektlátogatás a Csillagfényben


Február utolsó napján közös látogatást tettek a Szatmárcsekén működő Csillagfény Biztos Kezdet Házba a Felső – Tisza Vidéki Gyerekesély Program munkacsoportjának tagjai.

Az eseményt Dr. Tilki Attila nyitotta meg, aki külön tisztelettel üdvözölte a jelenlévő édesanyákat. – Pedagógusként pontosan tudom azt, hogy ez az időszak a kisgyermekek életében kiemelten fontos, hiszen nem mindegy miként szocializálódnak. Szatmárcsekén három főállású munkatársunk dolgozik a Gyerekesély Programban, akik speciálisan ezekkel a gyerekekkel foglalkoznak. Már készül a projektben egy nagyon fontos tanulmány, amelyet fiatal diplomásaink írnak, akik rövidesen olyan munkaanyagot adnak majd a kezünkbe, ami számunkra polgármestereknek, országgyűlési képviselőknek egy eligazodási pontot adhat a hogyan, merre tovább kérdésre. – mondta el a Felső-Tisza Vidéki Többcélú Kistérségi Társulás elnöke. 
– Egyik álmunk valósult meg a Biztos Kezdet Házzal. Itt 0-3 éves korig a csöppségek már megtanulják a számukra is nélkülözhetetlen közösségi normákat. Innen majd úgy mennek át az óvodába, hogy immár biztos táptalaja van a nevelésnek, nem mindent az alapokról kell indítani. Ez a program az elmaradott térségekbe szerintem létkérdés, hogy tovább maradjon és fejlődjön. – nyilatkozta Sarkadi Pál, Szatmárcseke polgármestere.

1Nincs video1Nincs kép
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom