Bezárás     X

Hireinkadmin


2014
Feb.
20

Értékes játékokat kaptak Vámosorosziban is


Február 20-án, a Csaholci Társulás Napköziotthonos Óvodájában értékes játékokat kaptak a gyerekek a Felső – Tisza Vidéki Többcélú Kistérségi Társulás elnökétől, Dr. Tilki Attilától.
  – Vámosorosziban, a Felső – Tisza Vidéki Gyerekesély Program részeként adtunk át munkatársaimmal képességfejlesztő játékokat a kis óvodásoknak. Kollégáimmal bízunk a program folytatásában, amiben remélhetőleg lehetőségünk lesz majd egy itteni Biztos Kezdet Ház megnyitására is. A biztos kezdet szemlélethez hozzátartozik, hogy a gyermekfejlődést a szülők bevonásával, közös és hasznos elfoglaltságok útján, meglévő, de elérhetetlen szolgáltatások biztosításával lehet elérni, ezért ezt mi is különösen fontosnak tartjuk a programban. Igazából ennek a projektnek olyan közösségkovácsoló szerepe van, amiben a szülőknek, gyerekeknek tartalmas és maradandó örömet s értékeket tudunk boldogan átadni. – mondta el Dr. Tilki Attila, a Felső – Tisza Vidéki Többcélú Kistérségi Társulás elnöke.

  Antalné Simon Erika intézményvezető jókedvűen újságolta az átadás varázslatos pillanatait. 
– Háromcsoportos óvodánkba most 80 gyerek jár, ezért is örültünk annak, hogy ilyen nagy értékben kaptunk játékokat. Országgyűlési képviselőnk személyesen adta át ezeket az ajándékokat óvodásainknak, akik köszönetképpen műsorral örvendeztették meg a jelenlévőket. – jegyezte meg. – Vámosoroszi, Csaholc, Túrricse, Kisnamény településéről járnak ide gyerekek az óvodába. Három csoport működik az intézményben: kis, középső, és felsős korcsoportok. A Gyerekesély Program keretében rengeteg játékot kaptak a gyerkőcök, így a játékoknak a cseréje, fejlesztése, és bővítése úgy gondolom, hogy megoldottá vált az intézményben. Az apróságok nagy örömmel fogadták a gyermekjátékokat, és bizton mondhatom, hogy vidáman fognak vele játszani. – tette hozzá Végh Endre, Vámosoroszi polgármestere. 
Az átadás pillanatai után pedig Sztolyka Ildikó, korai képességfejlesztő koordinátor tartott előadást a „biztos kezdet szemléletről” az édesanyáknak, és a meghívott vendégeknek a községi művelődési házban.

1Nincs video

Képek

1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom