Bezárás     X

Hireinkadmin


2014
Feb.
11

Méhteleken a helyes táplálkozást helyezték előtérbe


A Méhteleki Általános Iskolában prevenciós előadást tartott a diákoknak Bodó Csabáné a helyes táplálkozás fontosságáról.
– Az egészséges táplálkozás témájában is nagyon sok - akár egymással ellentétes - tanácsot, szabályt találhatunk, és ember legyen a talpán, aki ezek között igazán ki tud igazodni. A gyerekeknél még fontosabb, hogy egészségesebben étkezzenek: kevesebb zsírral és sóval fogyasszák menüiket. Kerüljék a magas koffeintartalmú italokat (energiaital, kávé), és a magas sótartalmú ételeket. Emellett sok zöldséget és gyümölcsöt kell fogyasztaniuk. – tájékoztatta az alsósokat a védőnő. A felsősöknek ellenben az AIDS-ről beszélt a szakember. 
- Az AIDS korunk nagy erkölcsi, társadalmi problémáinak egyike. Az AIDS világnapja – melyet minden évben december 1-jén tartanak meg – lehetőséget nyújt arra, hogy felhívjuk a figyelmet a felelős szexuális viselkedés jelentőségére. Kutatások szerint a szexuális élet kezdete egyre fiatalabb korra tehető. A fiatalok egészséges szexuális fejlődéséhez, a nem kívánt terhességek kockázatának csökkentéséhez, a nemi betegségek elkerüléséhez nagyon fontos, hogy a diákok tisztában legyenek a fent említett veszélyekkel, illetve ezek megelőzésével. – informálta a nagyobbakat e veszélyekről és azok megelőzési lehetőségeiről, Bodó Csabáné védőnő.

1Nincs video

Képek

1 1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom