Bezárás     X

Hireinkadmin


2014
Feb.
11

Szakmaközi műhelymunkára hívták a munkatársakat


Január utolsó napján szakmaközi műhelyértekezletet tartottak Jánkmajtison a Gyerekesély Program munkatársai. 
A Manókuckó Biztos Kezdet Házban Győri József Bálintné, a település polgármestere köszöntötte a meghívott vendégeket. A község vezetője köszönetét fejezte ki Dr. Tilki Attilának, és a szakmai munkatársaknak azért, hogy Jánkmajtison már Tanoda és BK Ház is eredményesen működik. 
– A jövőben bízunk benne, hogy egy következő programban közösségi házra, vagy ifi-pontra ugyancsak pályázhatunk. – zárta gondolatait az önkormányzati vezető. Az eseményen a lakóhely intézményvezetői, jegyzője, gyermekorvosa, és a Gyerekesély Program szakmai vezetősége is részt vett. Balogh Ernő, a Gyerekesély Bizottsági tagja szintén kiemelte a projekt lényegét a résztvevőknek. 
– Nagyszerű ez a program, hiszen a hátrányos, mélyszegénységben élő gyerekeknek lehetőséget ad a kitörésre, hogy „legyen jobb a gyerekeknek”. – ismertette. A szakmai beszámolókat követően pedig Váradiné Kicska Mária BKH vezető színes fotókkal illusztrált beszámolóját nézhették meg a jelenlévők. - Két szülő nagyon megható személyes élettörténetét hallgattuk meg, akik elmondták, hogy miért fontos számukra a településükön lévő Biztos Kezdet Ház. A büféebéd közben még lehetőségünk volt a szülőkkel és más szakmák képviselőivel is beszélgetni, tovább építeni együttműködési s baráti kapcsolatainkat. – fejezte be gondolatait a vezető.

1Nincs video

Képek

1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom