Bezárás     X

Hireinkadmin


2014
Feb.
09

Örömteli projektlátogatás történt a Manókuckóban is


A „Manókuckó” Biztos Kezdet Ház Jánkmajtis központjában egy teljesen felújított épületben 2013. szeptember 1-jével kezdte meg a működését. Azóta persze töretlenül fogadja látogatóit és vendégeit egy barátságos, tiszta, s ízléses környezetben, ahol sokfajta játék áll rendelkezésére az ideérkező gyerekeknek. 
2014. február 7-én Dr. Tilki Attila, a Felső-Tisza Vidéki Többcélú Kistérségi Társulás elnöke is újra ellátogatott a Gyerekesély Programban eredményesen működő Biztos Kezdet Házba, ahol a helyi szakmai munkatársak mellett, a foglalkozásokon résztvevő szülőkkel és gyerekekkel szintén tudott beszélgetni országgyűlési képviselőnk.
– Folyamatosan figyelemmel kísérem a Felső-Tisza Vidéki Gyerekesély Programban működő közösségi tereket és házakat. A Jánkmajtison lévő Manókuckó Biztos Kezdet Ház sikeres működésének pedig külön örülök, hiszen a projektben a biztos kezdet szemléletnek nagyon hangsúlyos és fontos szerepe van. Mostani látogatásom alatt örömmel tapasztaltam, hogy az itt dolgozó kollégáim nagyszerű munkát végeznek. A Manókuckóban védőnők, pszichológusok, és fejlesztő pedagógusok tartanak rendszeresen foglalkozásokat. Mindemellett folyamatosan van lehetőség a házban sütésre és főzésre, valamint egyéb gondozással kapcsolatos tevékenységek végzésére, vagy tartalmas gyerekfoglalkozások megtartására. Sőt, szülői-fórumokat, baba-mama klubokat, különböző egészségügyi foglalkozásokat, és babamasszázs perceket is tartanak a szakemberek. Az édesanyák elmondták nekem, hogy nagyon szeretnek idejárni gyerekeikkel, akik naponta a különböző fejlesztő játékfoglalkozások mellett mondókáznak, énekelnek, rajzolnak, verseket tanulnak, és zenét hallgatnak. – mondta el Dr. Tilki Attila. A Manókuckó Biztos Kezdet Ház vezetője szerint mindenki izgatottan készülődött a pénteki projektlátogatásra. 
-  Már kora reggel az igazi szatmári töltött káposzta illata járta be az épületet. Az elnök úr megérkezése után üdvözölte a szülőket és a gyerekeket, akikkel sokáig jókedvűen beszélgetett. Természetesen most sem érkezett hozzánk üres kézzel, hiszen minden jelenlévő anyuka kapott egy-egy ajándékcsomagot. A közös fotózás után pedig együtt fogyasztottuk el a finom ebédet. Mindnyájan boldogan gondolunk erre a délelőttre, reméljük a későbbiekben máskor is meglátogat majd minket országgyűlési képviselőnk. – tette hozzá Váradiné Kicska Mária.

1Nincs video

Képek

1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom