Bezárás     X

Hireinkadmin


2014
Feb.
08

Projektlátogatás Tisztabereken


Február 7-én Dr. Tilki Attila, a Felső-Tisza Vidéki Többcélú Kistérségi Társulás elnöke, valamint a Gyerekesély Program Munkacsoportjának tagjai látogatást tettek az Erdőháti Közösségi Házban, hogy közösen megtekintsék a programban eredményesen működő tisztaberki intézményt. 
- A Felső-Tisza Vidéki Többcélú Kistérségi Társulás közel 600 millió Ft támogatással nyert Felső – Tisza Vidéki Gyerekesély Programjában ez az egy közösségi ház működik. Mostani látogatásom alatt láttam, hogy az intézményben miként zajlik az élet. Megnéztem például egy babamasszázs foglalkozást, ahol mozgásfejlesztő módszereket alkalmazva masszírozta a pici gyermekeket a szakember. Mindeközben a jelenlévő községi idős emberekkel is beszélgettem, akik szintén örömüket fejezték ki a közösségi ház sikeres működését illetően. Boldogan láttam, hogy az 1 éves korútól a tinédzsereken és kamaszokon át, az idősebbek is szívesen ellátogatnak az intézménybe, teszik ezt mindazért, mert egyszerűen jól érzik itt magukat. Elégedetten mondhatom, hogy azt a funkciót és szerepet tölti be az Erdőháti Közösségi Ház Tisztaberken, amelyet kollégáimmal ugyancsak vártunk ettől az intézménytől, és a benne dolgozó munkatársaktól. Annak külön örülök, hogy olyan szakemberekkel dolgozhatok, akik szeretik a munkájukat. Köztük sok tanult diplomás fiatalt is kiemelhetek, akiknek pont a Gyerekesély Program az első munkahelye. – mondta el Dr. Tilki Attila, térségünk országgyűlési képviselője. Tisztaberek polgármestere, Kónya Géza hozzátette, hogy az egész település nevében örömét és köszönetét fejezi ki a közösségi ház megnyitásáért Dr. Tilki Attilának. 
- Végre van egy olyan közösségi tér lakóhelyünkön, ahová bárki mehet, és az ott dolgozó szakemberek segítségével foglalkozásokon, különböző programokban vehetnek részt az emberek, hiszen ennek az intézménynek, ahogyan a neve is mutatja: „Erdőháti Közösségi Ház”, tehát közösségformáló ereje van. – újságolta örömmel a település polgármestere.

1Nincs video

Képek

1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom