Bezárás     X

Hireinkadmin


2014
Feb.
06

Nagy örömet okoztak a játékokkal a gyermekeknek


Február első hetében a gacsályi gyerekek nagy örömmel vették át a Felső-Tisza Vidéki Gyerekesély Program által biztosított játékokat a községi óvoda foglalkozási szobájában. 
- Olyan játékokat sikerült a gacsályi óvodásoknak elvinnünk, amik fejlesztik a gyermekek önkifejezését, és színes, felfedezésekkel teli játéktevékenységeket nyújtanak számukra. A kicsiknek mindezek képességfejlesztő játékok is egyben, ezenkívül általuk sajátítják el a szociális készségeket is. Bármi, amivel a gyerek kreatívan tevékenykedhet, elősegíti a jövőbeni tanulását, ismereteinek bővítését. – mondta el Dr. Tilki Attila, a Felső – Tisza Vidéki Többcélú Kistérségi Társulás elnöke. 
– Jelenleg intézményünkbe 27 gyerek jár. A minap hatalmas ajándékcsomagot kaptak óvodásaink, amit ezúton is szeretnénk megköszönni térségünk országgyűlési képviselőjének, Dr. Tilki Attilának. Boldogok vagyunk, hogy a Gyerekesély Programnak mi szintén részesei lehetünk, mindez hatalmas lehetőség óvodánknak, hiszen most is 250 ezer forint összértékben fejlesztő játékok érkeztek hozzánk. A helyi vezetés részéről az ünnepi átadáson jelen volt Petra András polgármester, Fakász István alpolgármester, Nadimovné Adorján Ildikó körjegyző, Tóth Pál kisebbségi önkormányzati vezető, Kecskés Szilvia testületi tag, Vass Zoltán iskolaigazgató, és társközségünkből, Sztolyka Zoltán polgármester. Az átadás után a „Biztos Kezdet Szemléletről”, valamint a Biztos Kezdet Házak működéséről Sztolyka Ildikó és Váradiné Kicska Mária előadást tartott a meghívott vendégeknek. – újságolta Kósa Lászlóné intézményvezető.

1Nincs video

Képek

1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom