Bezárás     X

Hireinkadmin


2014
Feb.
04

„Hogyan vezesd le a feszültséget?” – Önismereti tréning Tiszabecsen


Azok az emberek, akik nagy nyomás alatt vannak, könnyebben válnak idegessé és dühössé. „Nem számít, hogy mi akasztja ki nálad a biztosítékot, egy dolog bizonyos – vannak olyan helyzetek, amikor ideges leszel. A düh egy normális érzelem és nincs is ezzel semmi gond. Ami számít, hogy ezt másokra (és magunkra) mennyire vetítjük ki.” – tették közzé több ízben egészségügyi szakemberek is az alábbi megállapításukat. 
Többek között a dühkezelési mechanizmusokra, játékos formákban a feszültség levezetésre hívták fel a tiszabecsi II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola diákjainak a figyelmét a projekt szakemberei, és az intézmény tanárai. A februári alkalmon az öntudatosságról, önkontrollról, s ezeknek az elsajátításáról szintén beszélgettek a fiatalok pedagógusaikkal. - Az öntudatosság azt jelenti, hogy tisztában vagy az érzéseiddel és a gondolataiddal.
Az önkontroll csak arról szól, hogy gondolkodj a tetteid előtt. Az öntudatosság és az önkontroll együtt adnak egy olyan lehetőséget, hogy átgondold a lehetőségeid, hogy is viselkedj, amikor egy olyan erős érzés fog el, mint a düh. – véleményezte Szabó Andrea, a Gyerekesély Program helyi szociális munkatársa.

1Nincs video

Képek

1 1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom