Bezárás     X

Hireinkadmin


2014
Jan.
30

Amatőr pingpong bajnokságban mérik össze tudásukat


Január 29-én, intézményi szakmaközi műhelyt tartottak a Felső – Tisza Vidéki Gyerekesély Program munkatársai a tisztaberki közösségi házban.
A hetedik közösségi megbeszélésen az Erdőháti Közösségi Ház korábbi programjairól, eredményes működéséről, s a további célokról egyeztettek koordinátorukkal az intézmény dolgozói. 
– Boldogan mondhatom, hogy zajlanak a programok az intézményben, és a fiatalok is lelkesen látogatják a különböző foglalkozásokat. Február 1-jén például a nagyobbaknak pingpong bajnokságot rendezünk: párosban és egyéniben is lesz lehetőségük összemérni tudásukat. A közelmúltban újabb szabálymódosításon esett át ez a játék. Most már csak 11 pont szükséges egy szett megnyeréséhez, így a játék izgalmasabbá vált. A szombati mérkőzések nyertese majd mindig az lesz, aki három játszmát megnyer.  A tisztaberki fiatalok nagy örömünkre szeretnek sportolni. – mondta el Széles Szabolcs, közösségi koordinátor. 
– A Gyerekesély Program az intézményt látogató fiataloknak már asztalt, hálót, ütőt, és labdát is biztosított, így csak a játék örömére kell naponta figyelniük. A gyerekek persze nemcsak pingpongban ügyesedtek, hanem folyamatosan javul az íráskészségük, jobban rajzolnak és a koncentrációjuk szintén fejlődött. – említették az Erdőháti Közösségi Ház szakemberei.

1Nincs video

Képek

1 1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom