Bezárás     X

Hireinkadmin


2014
Jan.
28

A Manókuckó szakemberei oklevelet vettek át Csengerben


2014. január 27-én Csengerben átadták a Gyerekesély Irodát és a Biztos Kezdet Házat, mely ünnepi összejövetelen a jánkmatisi Manókuckó BKH munkatársai is részt vettek. 
A Felső – Tisza Vidéki Gyerekesély Programot a szomszédos térségi városban: Sztojka Ildikó - korai képességfejlesztő koordinátor, Váradiné Kicska Mária - BKH vezető, Saliga Jánosné – szakmai segítő, Rézműves Ferencné - segítőmunkatárs képviselte. 
Kollégáink elmondták, hogy az alábbi alkalom nagyon jó lehetőség volt térségeink közötti szakmai kapcsolatteremtésre, tapasztalatcserére. 
–Az átadott Biztos Kezdet Ház kiállítótermében az ottani programban tevékenykedő gyerekek rajzait tekintettük meg, majd Csete Örs, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő főigazgatója osztotta meg velünk gondolatait, miszerint a térségekben működő Gyerekesély Programok folyamatosan esélyt teremtenek a hátrányos helyzetű gyermekeknek és családjaiknak. Az EMET főigazgatója ezen az ünnepségen az elismerő okleveleket is átadta azon munkatársainknak, akik sikeresen elvégezték az általuk támogatott 120 órás Biztos Kezdet Szakmai Képzést. – említették térségünk projekt szakemberei. Az ünnepséget a csengeri intézményt látogató fiatalok éneke és tánca zárta.

1Nincs video

Képek

1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom