Bezárás     X

Hireinkadmin


2014
Jan.
21

Egészségügyi percek a „Hétkrajcárban” is


Farkas Tamásné a minap a nátha és az influenza hatékony megelőzéséről tartott egészségügyi tájékoztatást a Túristvándiban lévő Hétkrajcár Biztos Kezdet Házban. Az összejövetelen megjelent édesanyákat, kismamákat főként az érdekelte, hogy miként lehet egészségesebb immunrendszert (a vírusok ellen hatékonyabban védekező szervezetet) kialakítaniuk. 
Az egészségügyi szakember elmondta, hogy minél egészségesebb az immunrendszer, annál könnyebben kivédheti a kórokozók támadásait, ezért a megelőzés kulcsa az immunrendszer erősítése. 
- Ennek érdekében nagy hangsúlyt kell fektetni a kiegyensúlyozott, vitamindús (zöldség, gyümölcs, főként C- és D-vitamin) táplálkozásra és a tartós stressz elkerülésére. A rendszeres tartós testedzés pozitív hatásairól sem szabad elfeledkeznünk. Sportolás után öltözzünk át és ne menjünk ki a hidegbe, különben könnyen megfázhatunk. Hideg időben öltözzünk melegen, de igyekezzünk elkerülni a kimelegedést és izzadást, mert a hidegben így nagyon gyorsan meg lehet fázni. – tette hozzá. Ám arra is felhívta a résztvevők figyelmét, hogy akinek erős az immunrendszere, az is elkaphatja másoktól a náthát vagy az influenzát. Ezért fontos szerepe van a higiéniának, mindenekelőtt a kézmosásnak is. – hívta fel minderre a figyelmet a védőnő. 


1Nincs video

Képek

1 1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom