Bezárás     X

Hireinkadmin


2014
Jan.
17

Szeretnek Kisszekeresen az IFI – Pontba járni


Kisszekeresen nagyon kedvelt az IFI – Pont a fiatalok körében, de az idősebbek úgyszintén örömmel látogatják a napi foglalkozásokat. A délutáni kézműves alkalmak mellett, még közös „sütési percek” is vannak a helyi közösségi térben.
- Gyerekekkel sütni egy jó kis közösségi program. Nos igen, a gyerekek nem csak kóstolgatni szeretnek. Többségük kíváncsi arra, hogy miként készülnek a sütemények. Megfelelő szabályok, és elővigyázatosság mellett kisebb feladatokban nyugodtan besegíthetnek ilyenkor. Legutóbb kókuszgolyókat csináltunk. – mesélte Torma Boglárka. 
- Legkedvesebb foglalatosságunkként kézműves foglalkozásokat is tartunk, ahol megismertetjük a gyerekekkel saját kreativitásukat. Télen hópehely és egyéb formákat rajzolunk, vágunk. A foglalkozások során hagyományos, és új kézműves technikákat sajátíthatnak el a gyerekek. A szövés, gyöngyfűzés mellett, belemerülhetnek a szalvéta-technika rejtelmeibe is. Foglalkozunk a jeles napokkal, és majd ajándékokat is készítünk az éppen soron következő ünnepekre. – tette hozzá a kisszekeresi IFI – Pontnak a vezetője.

1Nincs video

Képek

1 1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom