Bezárás     X

Hireinkadmin


2014
Jan.
17

Kisarban és Nagyarban is tájékoztatást kaptak a kismamák


Az utóbbi hónapokban Kisar és Nagyar településen is tájékoztatást kaptak a kismamák arról, hogy a különböző orvosi vizsgálatok mennyire fontosak a várandós gondozáson belül. 
A helyi Baba-mama klubfoglalkozásokon arról szintén beszéltek a résztvevők, hogy a kockázati tényezőket miként lehet elkerülniük az édesanyáknak.

- A várandósság az egyik legszebb időszak egy nő életében, ezzel együtt az egyik legfelelősségteljesebb is. A magzat tökéletes növekedése és fejlődése érdekében nagy odafigyelést kíván a megfelelő táplálékok fogyasztása. A várandós anyának fel kell készítenie a szervezetét, hogy minden a legnagyobb rendben legyen a terhesség előtt és alatt is. – mondta el Balogh Noémi védőnő, aki a védőoltások fontosságát, a szűrővizsgálatok jelentőségét szintén hangsúlyozta a jelenlévőknek. - A desszertekről és édességekről sem kell lemondaniuk az anyukáknak, de azokat is csak mértékkel, és inkább az étkezések befejező fogásaként fogyasszák. A desszertek helyes kiválasztásánál fontos szempont, hogy a kevesebb energiát és zsírt tartalmazó, tej- vagy gyümölcsalapúakat részesítsék előnyben. A felelősség óriási, hiszen teljes mértékben a kismama étkezésétől függ, milyen minőségű táplálékot és tápanyagokat kap a növekvő baba, valamint ezekből hogyan tudja felépíteni a saját, fejlődőben lévő szervezetét. – beszélt erről is a foglalkozásokon a szakember.

1Nincs video

Képek

1 1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom