Bezárás     X

Hireinkadmin


2014
Jan.
16

Ünnepi tükör a Móricz Zsigmond Szakképző Iskolából


Decemberben, a fehérgyarmati Móricz Zsigmond Szakképző Iskola diákjai Tóth Anikó szociális munkással, a Felső – Tisza –Vidéki Gyerekesély Program egyik szakemberével készültek az ünnepekre. 
A tanulók lelkesen díszítették fel az intézményt, és meghitt hangulatban zajlottak a téli szünet előtti mindennapok az iskola falai között. Tóth Anikó arról is beszámolt, hogy a fiatalokkal nagyon jó kapcsolatot tudott kialakítani, így bármilyen jellegű problémájukkal már bátran és bizalommal fordulnak hozzá. 
– Az adventi hetek előtt például arra is lehetőségük nyílt az iskolásoknak, hogy elmondják, mit jelent nekik a karácsony, a család, és ha lenne egy kívánságuk, ami valóra válhatna, mi lenne az. Év közben amúgy is mindenki rohan, sokszor a bajokat, gondokat is hordozzuk magunkkal, de az ünnepek körül lassítunk, megállunk, és átgondoljuk a mögöttünk hagyott időszakot, átértékeljük az évet. – tette hozzá munkatársunk. - Mindeközben már a szakképző iskolában is zajlanak a januári tanulási és tanítási folyamatok, remélhetőleg a mostani évet még jobb eredményekkel fogják zárni a diákok. – összegezte gondolatait a szociális szakember.

1Nincs video

Képek

1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom