Bezárás     X

Hireinkadmin


2014
Jan.
15

Szakmai műhellyel nyitották az esztendőt


Szakmaközi tanácskozással kezdték az évet a Felső – Tisza - Vidéki Gyerekesély Program szociális és családsegítős szakemberei. 
A januári találkozó keretein belül a szakemberek koordinátorukkal közösen megbeszélték a mögöttük álló 4 hónap munkáját, az év eleji teendőket, valamint az elkövetkezendő időszakkal kapcsolatosan felmerülő kérdéseket. Részletesen kitértek a 2014. január elején megjelent, Erzsébet program keretein belül kiírt pályázati lehetőségekre. 
– A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány idén összesen 62 pályázatot hirdetett meg, amelyekre január 2-ától lehet jelentkezni. A Program idei kiírásai az első évhez képest több mint kétszeres bővülést jelentenek: a népszerű és a gyerekek által nagyon várt Erzsébet-tábor általános táborainak száma is hárommal bővült. A fürdőjegy pályázatra február 15-ig, a szociális üdülési pályázatokra február 28-ig, az Erzsébet-tábor kiírásaira március 20-ig, a T.E.S.I táborra június 30-ig, míg az Őszi kirándulásra július 31-ig lehet jelentkezni. – tájékoztatták egymást a munkatársak, akik megbeszélték a felmerülő lehetőségeket, amelyek érinthetik az általános iskolák diákjait, a nagycsaládosokat, az időseket, illetve a családsegítő központok által beadható pályázati lehetőségeket is.
A szakmai találkozót egyébként eredményesnek minősítették a résztvevők: „újult erővel vetettük bele magunkat a 2014-es év teendőibe.” – említették az összejövetel után a szociális szakemberek.

1Nincs video

Képek

1 1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom