Bezárás     X

Hireinkadmin


2014
Jan.
14

Tortával köszöntötték az ünnepeltet a Manókuckóban


Általában mit várhatunk (várunk) egy jól sikerült születésnaptól? – Többek között azt, hogy legyenek ott a barátaink, családtagjaink, kollégáink, akik szeretettel vegyenek körül minket, de egy finom torta elkészítése sem hátrány ezeken az alkalmakon, amit természetesen mindenki együtt fogyaszthat el az ünnepeltekkel. 
A napokban így tettek a jánkmajtisi Manókuckó Biztos Kezdet Házban is, ahol kicsik és nagyok, édesanyák, és az intézmény látogatói közösen köszöntötték fel a Gyerekesély Program egyik szakemberét: Orgován Alfonzt, aki – mit sem sejtve a készülődésről - mindeközben éppen foglalkozást tartott az épület egyik csoportszobájában a gyerekeknek. 
– A meglepetés jól sikerült, az ünnepeltet teljesen megleptük. Az eseményen a Magyar Máltai Szeretetszolgálat helyi munkatársa is jelen volt, aki a tortázás utáni egységes mosogatásban is kivette a részét. Persze a legvégén, amíg a „szorgos kezek” takarítottak, addig a gyermekek ügyességi játékokkal szórakoztatták egymást. – mesélték a községi munkatársak, akik az elkövetkezőkben is szeretnének hasonló ünnepléseket a BK házban.

1Nincs video

Képek

1 1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom