Bezárás     X

Hireinkadmin


2014
Jan.
11

Az Erdőháti Közösségi Ház egyik büszkesége is elismerést kapott


Lukács József, a rozsályi Maróthi János Általános Iskola 2. osztályos tanulója, a Luby Társaság legutóbbi rajzpályázatán különdíjban részesült, mely elismerését még tavaly karácsony előtt vehette át tanáraitól.
A Luby Társaság tagjai 2013. december 18-án ünnepi közgyűlést tartottak a nagyari Luby Interaktív Kastélymúzeumban, ahol az egyesület vezetői értékelték, s kihirdették eredményét a szatmári térség általános és középfokú tanintézeteinek tanulói számára kiírt "Karácsony Szatmárban" elnevezésű rajz-, vers-, illetve tanulmányíró pályázatról. 
A civil szervezet elnökségének tagjai elmondták, hogy a térség 23 iskolájából 250 pályamű érkezett be a társaság székhelyének helyet biztosító Szatmári Múzeumba. A résztvevők, valamint a beküldött munkák magas számát sikerként értékelték a szervezők. 
- A pályázati munkák egyharmadát könyvvel, illetve egyéb ajándéktárggyal jutalmaztuk, és minden résztvevő számára emléklap is készült. – mondta el Dr. Cservenyák László, a Luby Társaság elnöke. - A 9 éves tisztaberki fiatalember az Erdőháti Közösségi Ház minden foglalkozását rendszeresen látogatja, nagyon tehetséges, és szorgalmával, motiváltságával, valamint tudásával a többieknek is jó példát mutat. – újságolták örömmel a közösségi ház szakemberei. 
Egyébként a Luby Társaság karácsony előtti ünnepségén megköszönte az egyesület munkáját, és az új évre még további számos eredményt kívánt a tagoknak dr. Tilki Attila országgyűlési képviselő, a Felső – Tisza – Vidéki Többcélú Kistérségi Társulás elnöke, aki örömmel nyugtázta, hogy a civil szervezet aktívan tevékenykedik a térség kulturális értékeinek megőrzéséért, fennmaradásáért.

1Nincs video

Képek

1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom