Bezárás     X

Hireinkadmin


2014
Jan.
10

Szakértői WORKSHOP - on vettek részt kollégáink


A Felső – Tisza – Vidéki Gyerekesély Program szakemberei, a projektben működő Tanodák vezetői, az MMSZ koordinátorai, illetve a térségi pedagógusok egy közösségfejlesztő szakértői Workshop – on vettek részt Fehérgyarmaton. 
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Gondviselés Házában tartott tanoda jellegű szolgáltatások műhelyén szakmai véleménycserére, és információátadásra került sor. Az előadók között volt Pécsi Oszkár, a TÁMOP 5.2.1 Gyerekesély Program országos közoktatási szakértője, illetve Szabó Péter is, aki a TÁMOP 5.2.1 Gyerekesély Program Észak-alföldi régiós koordinátora.
Az eseményen Puskás Katalin közoktatási szakértő szintén részt vett, ki a tanoda sztenderdet ismertette a jelenlévőkkel: a tanodák céljairól, a célcsoportok tagjairól, a foglalkozások szervezéséről, az egyéni fejlesztési tervekről, valamint a működési időszakról is szólt a szakember. 
– Kiemelten fontos a Tanodák működését támogató intézményekkel a jó együttműködési kapcsolatot ápolni. Mindenekelőtt figyelemmel kell kísérni a tanoda létrehozásának és működtetésének kötelező elemeit, de ugyancsak szem előtt kell tartani a tanulók fejlesztendő kompetencia területeit. A tanulók mérési, értékelési és nyomon követési rendszere elengedhetetlen, de a szabadidős és munkaerő-piaci integrációt segítő tevékenységek is kihagyhatatlanok. – tette hozzá Puskás Katalin. 
Az összejövetelen a gyakorlati tapasztalatokról pedig Pállné Kiss Edit beszélt, aki a Nyírvasváriban működő Tanodának a nevelőjeként fontosnak véli, hogy a személyes tapasztalatokat egy ilyen találkozón megosszák egymással a résztvevők. Hiszen a nehézségek, pillanatképek, az eredmények, és a személyes tapasztalatok is előreviszik a Tanodák munkáját. – fogalmazott.

1Nincs video

Képek

1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom