Bezárás     X

Hireinkadmin


2014
Jan.
09

Napló: Magosliget - Karácsony


Magosliget Református Templomában december 24-én ünnepi istentisztelet volt, ahol az igét Pálinkás Gyula lelkipásztor hirdette. 
A gyerekek 3 csoportban készültek a karácsonyi ünnepségre: az óvodásokat Pálinkásné Balogi Beáta készítette fel. Segítői voltak: Kincs Boglárka, Nagy Mariann és Sajóné Thuri Lívia óvodapedagógusok. A gyermekek másik csoportjával Pálinkás Gyula és Pálinkásné Balogi Beáta lelkipásztorok foglalkoztak, míg a tanodás gyermekeknek Kajláné Szakács Ildikó, illetve Horváthné Orbán Katalin tanodai munkatárs tanította be a műsort. 
A gyermekek lelkesen készültek, a próbák jó hangulatban zajlottak, az ünnepi istentisztelet igazán szép, s megható volt. A tanodai próbákon is több alkalommal részt vett Virág Petra Boglárka, aki a karácsonyi dalokat, valamint a képi megjelenítést szerkesztette.
A fotók Dezső Attila munkái, míg a videofelvételeket Dezső Kinga készítette. A fenyőfát Kajla László díszítette. A békés, szép este valamennyi résztvevője hozzájárult ahhoz, hogy az év legszebb ünnepe a magosligeti embereknek szeretetteljes hangulatban kezdődjön. Az ünnepség végeztével minden gyermek ajándékkal mehetett haza.

1Nincs video

Képek

1 1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom