Bezárás     X

Hireinkadmin


2014
Jan.
08

Botpaládon is készítettek ajándékokat a diákok


A botpaládi Szabó Magda Általános Iskolában is készítettek ajándékokat, ünnepi dekorációkat az intézmény alsó tagozatos diákjai. 
A Felső – Tisza – Vidéki Gyerekesély Program helyi szakembere segítségével még decemberben: egy délutáni rajzóra keretében iskolások alkottak karácsonyi díszeket, amelyeket saját otthonukba vittek haza a foglalkozás után. – Örömmel fogtak neki a tanulók az ünnepi dekorációk készítésének. „ Hogyan díszítheted fel otthonodat az ünnepek idején? ”
Például ebben is ötleteket adtunk kollégáimmal a fiataloknak, akik a szeretetteiknek kreálták az egyedi, saját kezük által készített ünnepi „öltözetet”.
A Karácsony az örömről - az együttlét öröméről szól. Ha belegondolunk, akkor tényleg az a legszebb ajándék, amit saját kezűleg készítünk el, hiszen abban mi is benne vagyunk, és persze azok, akiknek szeretettel készítjük a kis portékákat. Ez a kezdeményezés segít a gyerekeknek visszatérni az ajándékozás öröméhez. – mondta el Józsa Edina, aki helyi szociális szakemberként az elkövetkezőkben is fontosnak véli a hasonló foglalkozásokat.

1Nincs video

Képek

1 1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom