Bezárás     X

Hireinkadmin


2014
Jan.
07

Reményteli várakozással készültek az Erdőháton


 A Karácsonyt megelőző hetek az örömteli készülődés, az ünnepre való ráhangolódás varázsában teltek az Erdőháton. - Ebben az időszakban - Advent idején - nemcsak az Erdőháti Közösségi Házat készítettük fel a nagy napra, hanem az intézményt látogató gyerekek lelkét is. 
A reményteli várakozás, a lelki készülődés ideje volt mindez a fiatalok számára, akik az egykori Jézusi történetet adták elő a megjelent szülőknek, az intézményben tartott karácsonyi ünnepségen. 
Ünnepi izgalom lengte be a közösségi házat ezen a rendezvényen. – mondták el az intézmény szakemberei, akik a karácsonyi előadás tartalmát is elmesélték. „Régen a legismertebb és a legelterjedtebb karácsonyi szokások közé tartozott a betlehemezés. A fiatalok mostani előadása ezt a hagyományt próbálta tovább ápolni, és mondhatni, hogy a hagyományos népi betlehemes játékok alapján készült. 
A karácsonyi történetet, a szálláskeresést, a pásztorjátékot, Jézus születését mutatták be a gyerekek egyszerű eszközökkel, népénekekkel, tréfás párbeszédekkel és természetes anyagokból készült bábokkal: angyalok, pásztorok segítségével. A karácsony a család, a szeretet ünnepe, s ezzel az előadással szerettük volna felidézni igazi jelentését is". – tették hozzá a közösségi ház munkatársai. 


1Nincs video

Képek

1 1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom