Bezárás     X

Hireinkadmin


2014
Jan.
07

Közösen sütöttek az ünnepekre a közösségi házban


Mindannyian készültünk valamilyen mértékben az ünnepekre. Karácsony közeledtével különösen aktuálissá vált az tavaly decemberben, hogy ki – miként figyel oda jobban, akár a konyhai különlegességekre is. 
Azonban mit is jelent számunkra az ünnep, az ünnepi szokások, a készülődés? – ezt a kérdést is feltették maguknak az Erdőháti Közösségi Házban szorgoskodó fiatalok, akik az intézmény munkatársaival közösen mézeskalácsot sütöttek.
- Karácsonyra készültünk. Ezen az ünnepen egy kis időre megállunk, gyertyát gyújtunk, és megpróbáljuk magunkat átadni a Karácsony lényegének: a megértésnek, és a nyugalomnak. Az ünnepek segítenek bennünket az év ritmusának megélésében, lehetőséget adnak lelki-szellemi tartalmak átélésére, belső ritmusunk harmonizálására. Ezért fontos, hogy az ünneplés és az ünnepre történő felkészülés természetes szokássá, igénnyé váljon bennünk, s ezt igyekezzünk átadni a közösségi házba járó gyermekeknek is. – mondták el a Tisztabereken dolgozó szakemberek, akik a jövőben még terveznek örömteli sütési perceket a községi ifjakkal.

1Nincs video

Képek

1 1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom