Bezárás     X

Hireinkadmin


2014
Jan.
07

Visszatekintés a tunyogmatolcsi „Mikulás-várásra”


A Tunyogmatolcsi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat szakemberei, valamint a Felső – Tisza - Vidéki Gyermekesély Program kollégái, még 2013.december 3-án a Tunyogmatolcsi Óvodában kreatív délelőttöt szervezett a nebulók számára: ,,Készülődés a Mikulásra” címszó alatt. 
A program által biztosított dekorációs alapanyagokat felhasználva sok érdekes dolgot készítettek decemberben az apróságok. A foglalkozás során a gyerekeknek a Gyerekesély Program egyik szakembere egy mesét olvasott fel, amelyet illusztrációval, illetve színes képekkel tett még érdekesebbé a résztvevőknek. 
Mindemellett papírmikulást, karácsonyi díszeket, adventi koszorút is készítettek a kollégák: alkalmazva a ragasztásos, vízfestékes, temperás, kivágásos technikákat. 
- A gyerekek nagyon nagy kedvvel saját ízlésviláguk, elképzeléseik szerint készítették el a munkadarabokat. Boldogság és büszkeség töltötte el őket, hogy jól sikerült kis alkotásaikat kitehetik az ablakaikba, ezzel is készülvén az ünnepekre. Az óvodába érkező Mikulást pedig versekkel, énekekkel várták az intézmény növendékei. – számoltak be utólag róla szakmai munkatársaink.

1Nincs video

Képek

1 1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom