Bezárás     X

Hireinkadmin


2014
Jan.
03

„Barkács - nap” volt a fülesdi óvodában2013. december 11-én, a fülesdi óvodában a szokásosnál is nagyobb volt a nyüzsgés, hiszen kézműves foglalkozásra került sor a karácsonyi készülődés jegyében.
Az esemény kapcsán a kicsik rajzoltak, festettek, ragasztottak, apró ajándékokat illetve karácsonyfadíszeket készíttek szüleik részére. Az ügyes kezeknek hála természetesen az óvoda épülete is karácsonyi díszbe öltözött. A gyerekek nagy lelkesedéssel vettek részt a vidám foglalkozáson, mindenki örömmel barkácsolt, hiszen a saját maguk által készített ajándékok sokkal személyesebbek és értékesebbek a családtagok számára. 
- A „Barkács – nap” amellett, hogy nagyszerű szórakozást jelentett az óvodások számára, remek lehetőséget teremtett arra, hogy fejlődjön a kicsik értelmi, érzelmi, szociális-és kommunikációs képessége, hiszen a tevékenységek kiválasztásánál figyelembe lett véve a gyermekek életkori sajátossága, érdeklődése, és fejlettségi szintje. A foglalkozás létrejöttében és sikerében nagy segítségünkre volt a „dolgos kezek” mellett a Felső-Tisza Vidéki Gyermekesély Program által rendelkezésünkre bocsátott dekorációs és eszközcsomagok is, melyet ezúton is szeretnénk megköszönni. – mondta el Ruszka Zsófia, a Gyerekesély Program helyi szociális szakembere.  


1Nincs video

Képek

1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom