Bezárás     X

Hireinkadmin


2014
Jan.
03

Kosarazással kezdték az évet az Erdőháton


Ha kedved van kosarazni, ha ügyesen bánsz a labdával, ha jó csapatjátékos vagy, ha szeretnél valami igazán jó sportot űzni, akkor látogass el az Erdőháti Közösségi Házba, ahol a 2014-es évet kosarazással kezdték a tisztabereki fiatalok. 
– A Magyar Máltai Szeretetszolgálattól kaptunk egy kinti kosárpalánkot, így most már a pingpongozás, tollasozás, és a futballozás mellett ezt a sporttevékenységet is gyakorolhatják a fiatalok. - mondták el az intézmény szakmai munkatársai. Ismert sportszakemberek folyamatosan hangoztatják, hogy a gyerekek testi, lelki, szellemi fejlődéséhez elengedhetetlen a rendszeres mozgás – ezt jól tudják a szülők is, akik azonban sokszor tanácstalanok, hogy milyen sportágat válasszanak. 
- A kosárlabdázás nemcsak a fizikai erőnléthez járul hozzá, hanem segít a közösségbe való beilleszkedésben is, emellett megtanítja a fiatalokat csapatjátékosként gondolkodni és cselekedni. Továbbá segíti az egészséges fejlődést, a mozgáskoordinációt, fejleszti a csapatszellemet, s az egymásra figyelést. Nem mindenkiből válik majd profi sportoló, de nem is ez a lényeg, hiszen a mozgás, a közös játék a fontos. Azt szokták mondani, hogy a kosárlabda az okos emberek sportja. – egységesítették véleményüket a sportszakemberek a kosárlabdázás hasznosságáról.

1Nincs video

Képek

1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom