Bezárás     X

Hireinkadmin


2014
Jan.
03

Utólagos tanodai beszámoló a „Mikulás-járásról”


Elteltek az ünnepek, és most már az Újévet köszöntötték együttesen a gyerekek a Felső –Tisza – Vidéki Gyerekesély Program Tanodáiban.
Ám, ahogyan a projekt más helyszínein, közösségi területein, úgy a Tanodákban is lelkesen és szorgalmasan készültek a fiatalok a tavalyi karácsonyi ünnepkörre, valamint a Mikulást is izgatottan várták december 6-án. 
– Több, mint 100 Tanodába járó gyermek kapott ajándékcsomagot, akik hálájuk, köszönetük jeléül különböző műsorokkal készültek. Jánkmajtis, Zajta, Méhtelek, Kispalád, Magosliget, Túristvándi, Nagyar településeken lévő Tanodákban verssel, énekkel, tánccal, színdarabbal, mesékkel fogadták az őszszakállút, aki viszonzásképpen piros puttonyából adta át a nebulóknak elkészített mikuláscsomagokat. – jegyezte meg Fábián Katalin közoktatási koordinátor, ki ezúton is köszönetét fejezte ki Dr. Tilki Attilának, a Felső – Tisza –Vidéki Többcélú Kistérségi Társulás elnökének, hogy támogatásával segítette ezeknek a gyerekeknek az ünnepét szebbé tenni. 
A Mikulás-mitológiának egyébként sok családban nagy hagyománya van, és csupa jó dolgokra tanítja a gyerekeket. 
- Nem látok semmi kivetnivalót abban, ha egy gyerek elhiszi ezt az egészet és emiatt jól viselkedik – világított erre rá már több elismert gyermekpszichológus is, akik szerint a képzelet hozzátartozik a gyerek fejlődéséhez, és felnőtt korában sokkal kreatívabb lesz tőle” – tették hozzá a szakemberek.

1Nincs video

Képek

1 1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom