Bezárás     X

Hireinkadmin


2014
Jan.
02

Baba - Mama Klubbal kezdték az Évet az Erdőháton


2014. január 2-án, Bodó Csabáné már megtartotta az esztendő első eredményes „Baba – Mama Klubfoglalkozását az Erdőháton.
Ugyanis az Erdőháti Közösségi Házban is zajlanak az egészségügyi szaktanácsadások, és a klubfoglalkozásokat is előszeretettel látogatják a tisztabereki lakosok. – Mindenképpen hasznosak ezek az egészségügyi percek, amelyeket a kisgyermekes édesanyákkal, vagy az éppen szülés előtt állókkal töltök el az intézményben. 
Ezeken az alkalmakon felhívom a figyelmet a komplex várandós gondozásra, és az újszülött fogadásának előkészítésére. Ismertetem a gondozási tervet, a kötelező védőoltásokat, a státusz - és szűrővizsgálatokat, illetve a csecsemőfejlesztő játékokat is. Továbbá felhívom a figyelmet a sürgős esetekre, a szociális ellátásokra, a csecsemő hozzátáplálás szabályaira. Emellett a tápszerekről, a kisdedek étrendjeiről, a fejlődési szakaszokról, a gyermekellátó intézmények fontosságáról, és a különböző balesetek megelőzéseiről úgyszintén beszélgetünk az édesanyákkal. – mondta el Bodó Csabáné, aki védőnőként nagyon fontosnak tartja a Gyerekesély Programban zajló Baba - Mama Klubfoglalkozásokat.

1Nincs video

Képek

1 1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom