Bezárás     X

Hireinkadmin


2014
Jan.
30

Az Erdőháton lelkesen készülnek a civilek a bemutatkozásra


Eredményesen telt a minap a VI. Közösségi Szakmaközi Műhely a Rozsályi Teleházban, ahol a Gyerekesély Program közösségi szakemberei egyeztettek a 2013. december 21. (szombati) „Erdőháti Kulturális Civil Nap előtt”. 
– A bemutatkozni vágyók sora szerencsére hosszú, mivel 14 fellépő jelezte már eddig, hogy valamilyen formában be szeretné mutatni eddigi készülődését. A bemutatkozók sorában köszönthetjük: a Nagyhódosi Hagyományőrző Kört, a Méhteleki Néptánccsoportot, a Méhteleki Citera Zenekart, a méhteleki Tanoda fiataljainak táncát, a Zajtai Hagyományőrző Férfikórust, a Vitéz Gaál Lajos Kulturális Egyesületet, a Vámosoroszi Ének-kört, a Rozsályi Idősek Klubjának tagjait, a Tisztabereki Énekcsoportot, és a Tisztabereki Református Nőszövetséget is. Mindezek mellett lesznek szólóénekeseink is, hiszen jelezte fellépési szándékát: Márton Viktória szólóénekes, Kelemen Zoltán és Nagy Melinda népdalénekes, sőt, a Fehérgyarmati Szivárvány Közalapítvány bemutatóházának ismertetése szintén megtörténik a Felső –Tisza –Vidéki Gyerekesély Program I. Civil Napján, a Méhteleki Művelődési Házban.
Ezúton is szeretnénk megköszönni kollégáimmal Dr. Tilki Attilának, országgyűlési képviselőnknek, hogy a Gyerekesély Programban ez a lényeges rendezvény is létrejöhet, mivel az Erdőháti civil kezdeményezéseknek ez a nap újabb lehetőséget biztosít a bemutatkozásra. – mondta el Széles Szabolcs közösségi koordinátor.
– A „Kulturális – kerekasztal” délelőtt, a Méhteleki Művelődési Ház házasságkötő-termében lesz megtartva.  Témája: „Szatmárban a civilekkel”. Máténé Vincze Andrea, Géberjén polgármestere, a Szatmár - Leader Közhasznú Egyesület pályázati referense segít majd megismerni a jelenlévőknek, hogy miért is érdemes civil szervezetekben dolgozni, s eredményeket felmutatni. – mondta el Czuprákné Belényesi Terézia, a Méhteleki Művelődési Ház vezetője, aki hozzátette, hogy a délutáni kulturális műsorok után egy táncházzal is készülnek a szervezők, amit Talpas István néptáncoktató fog levezényelni a táncolni vágyóknak.

1Nincs video

Képek

1 1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom