Bezárás     X

Hireinkadmin


2014
Jan.
30

Sok élményt és örömöt hozott a Mikulás az IFI – Pontokba


December 6-án, Miklós neve napján a „Felső –Tisza –Vidéki Gyerekesély Program” Mikulása az alkalomhoz illő (piros, fehér, fekete) ruhában lépte át a projektben működő IFI - Pontok küszöbét (Nagyszekeres, Kisszekeres, Cégénydányád, Olcsvaapáti, Vámosoroszi, Rozsály, Kispalád). A helyszíneken a résztvevők nagy meglepetésére nem csak a Télapóval találkoztak az érdeklődők, de vidám műsorokat is megnézhettek az eddigi foglalkozásokon résztvevő fiataloknak köszönhetően, akiknek cserébe ezért egy-egy csoki-mikulással kedveskedett a nagyszakállú.
Az IFI – Pontok krampuszi szerepkörét Kozma Noémi ifjúsági koordinátor vállalta magára, aki a fiatalok örömére együtt érkezett minden egyes állomáspontra a Télapóval. – Pénteken a szakállas, öreg télapó sok-sok örömet szerzett gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt az ifi közösségi terekben.
Az ajándékosztogató, mosolygós, piros ruhás Mikulás minden gyereknek adott ajándékot, akik hálájuk jeléül verseltek, avagy énekeltek neki. Az ünnepek közeledtével még inkább előtérbe kerülnek a családban, és a közösségi intézményekben is a gyermekek. Ilyenkor mindenki azon gondolkozik, hogy miként okozzon kellemes meglepetést a lurkóknak. Mikulás Napján is arra törekedtünk kollégáimmal, hogy minden a Gyerekesély Program gyerekeiről és fiataljairól szóljon. – mondta el a koordinátor.

1Nincs video

Képek

1 1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom