Bezárás     X

Hireinkadmin


2014
Jan.
30

A Hétkrajcárban süteménnyel várták a Télapót


Joulupukki köszöntötte a Túristvándiban lévő Hétkrajcár Biztos Kezdet Ház foglalkozásait látogató gyerekeket is, s elmondta nekik, azon fáradozik, hogy minden gyereknek békés legyen a karácsonya. - Minden kisgyermeket nevelő család meghívót kapott a „Mikulás-napi” összejövetelünkre. 
December 5-én ötletes és nagyon finom kekszes sütit állítottak össze a szülők, mindemellett izgatottan dekorálták az ablakokat, falakat. December 6-án pedig nagyon sok gyermek jött el a Hétkrajcárba. Amíg nem érkezett meg a Télapó, addig egy községi nyugdíjas asszony, Ilonka néni mesélt a nebulóknak. Ám a csengőszóra már minden ifjonc állva várta a Mikulást, és énekszóval csalogatták be az „őszszakállút”. – tették hozzá mosolyogva szakmai munkatársaink, akik azt is elmondták, hogy az egyedi Mikulás-jelmezt az egyik települési pedagógus öltötte magára.
Túristvándi Önkormányzata csomaggal és fenyőfával kedveskedett még az intézménynek. A BK Házaknak útravalóul az alábbi idézetet hagyta hátra a „piros ruhás”: „Legyél jó, és nagyon vidám, hisz az őszszakállú is csak ennyit kíván”.
A Biztos Kezdet Házak munkatársai ezúton is szeretnék megköszönni Dr. Tilki Attilának, a Felső –Tisza – Vidéki Többcélú Kistérségi Társulás elnökének, a Gyerekesély Programon belül biztosított ünnepi ajándékokat, illetve településenként a szervezőknek, önkormányzati munkatársaknak szintén köszönetet mondtak a projektben dolgozó kollégák.

1Nincs video

Képek

1 1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom