Bezárás     X

Hireinkadmin


2014
Jan.
30

Ünnepi ajándékokat készítettek a diákokkal


A tunyogmatolcsi szociális szakemberek, a községi Petőfi Sándor Általános Iskola tanulóival közösen készítettek a napokban olyan ünnepi ajándékokat és díszeket, amelyeket a fiatalok már az otthonukba is hazavittek.
-A vidám délutáni foglalkozáson mindenki örömmel rajzolt, vágott és faragott, hiszen sokkal személyesebb és értékesebb a „házilag”, magunk által elkészített karácsonyi dísztárgyakat átadni a családtagoknak.  – vélekedtek a szakemberek, akik a 3 - 4. osztályos gyerekekkel együttesen munkálkodtak a kreatív rendhagyó tanórán.  A Felső – Tisza- Vidéki Gyermekesély Program munkatársai, s a helyi Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat kollégáinak közreműködésével valósult meg az ünnepi rajzóra.
- Természetesen mi pedagógusok is segítettük a több mint másfél órás adventi készülődést. A gyerekek többek között adventi koszorút készítettek. A kis remekművek szépen sikerültek, akadt, aki karácsonyfát, karácsonyi díszeket, vagy színes papírból angyalkát, ablakdíszeket rakott össze, de ragasztásos, hajtogatásos, kivágásos, s még üvegfestéses technikákat is alkalmaztak ifjaink. – mondták el a tanárok. A gyerekek számára a dekorációhoz szükséges alapanyagokat a Felső – Tisza - Vidéki Gyerekesély Program biztosította. A manuális foglalkozás során történetet hallgattak meg az alsó tagozatosok a karácsonyról, az ünnep eredetéről.
- Nagy örömmel tértek haza otthonukba a diákok, akik otthon megmutatták szüleiknek a saját maguk által készített ajándékokat. – mondták el örömmel kollégáink.

1Nincs video

Képek

1 1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom