Bezárás     X

Hireinkadmin


2014
Jan.
29

Közösen (is) készülnek a „Civil Napra”


Decemberben kerül megtartásra a „Felső –Tisza –Vidéki Gyerekesély Program” első „Civil Napja”, mely alkalomnak a Méhteleki Művelődési Ház fog otthont adni. A kulturális fellépők és csoportok már lázasan készülnek a bemutatkozásra az Erdőháton, s a csapatok, akár közös próbákkal is segítik egymást a felkészülésben.
Példának okáért, a napokban együttes gyakorlással tették színvonalasabbá és tartalmasabbá összejövetelüket: a Rozsályi Jóléti Alapítvány által segített Romungró csoport fiataljai, illetve a „Berki Trió” tagjai. A jó hangulatú és eredményes próbán két dallamvilágot mutattak be egymásnak a résztvevők, mivel a rozsályiak az autentikus zenei irányzatot követik, míg a tisztaberki csapat inkább a modernizált, populárisabb nótákat részesíti előnyben.
– A rozsályi IFI – Pontban sikeresen zajlott le az első közös gyakorlás, ahol nem csak zenéltek a fiúk, de szakmailag is segítették a másikat. A jövőben még tervezünk ilyen összejöveteleket, hiszen ezek az alkalmak nem csak az emberi kapcsolatokat, a civil kezdeményezéseket erősítik, hanem új ismeretekre, zenei fejlődésre, s együttműködésre is adnak lehetőséget a csoportoknak. – véleményezték a találkozó fontosságát a szakmai munkatársak.

1Nincs video

Képek

1 1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom