Bezárás     X

Hireinkadmin


2014
Jan.
29

A gyerekesély segíti a fiatalokat a pályaválasztásában is


Pályaválasztási kiállításon vettek részt november 21-én, Nyíregyházán a Bujtosi Szabadidő Csarnokban a szatmári diákok. A Szabolcs-Szatmár Bereg Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja a fiatalokat évente kiállítással szokta segíteni a szakmaválasztásban, mely tárlatra most a Gyerekesély Programnak köszönhetően Szatmárból érkező diákok is eljutottak.
A „Dönts jól, a jövőd a tét!” Pályaválasztási Kiállítás összhangba hozza az álmokat a lehetőségekkel. – fogalmazták meg a szakemberek. Az ember életében vannak fontos pillanatok, döntések: ilyen a továbbtanulás is. A Bujtosi Szabadidő Csarnokban tizennegyedszer megrendezett kétnapos börze több ezer középiskolai felvételi előtt álló 7-8. osztályos és érettségiző diáknak ad lehetőséget, hogy kötetlen beszélgetések útján ismerkedjenek meg a megye minden pontjáról érkező 71 közép- és főiskolával, egyetemmel és munkaadó intézménnyel, s választ kapjanak az őket foglalkoztató kérdésekre. Az itt kialakult kép alapján pedig szüleikkel közösen tudnak határozni arról, melyik lesz a számukra legmegfelelőbb oktatási színtér, amire az egész további életüket alapozhatják.
- Cégénydányád, Kisar, Csaholc, Túristvándi, Tiszabecs, Méhtelek, és a Rozsály - i általános iskolából vettek részt a végzős tanulók a mostani kiállításon, ahol 140 diáknak tudtunk abban segíteni, hogy a pályaválasztásukban jól megfontolt döntést hozzanak. – mondta el Dr. Tilki Attila, a Felső – Tisza - Vidéki Többcélú Kistérségi Társulás elnöke.

1Nincs video

Képek

1 1 1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom