Bezárás     X

Hireinkadmin


2014
Jan.
27

A fogápolás fontosságára hívta fel a figyelmet a szakember


A fehérgyarmati Kölcsey Ferenc Református Általános Iskola, Óvoda és Bölcsődében fogápolási előadást tartottak a minap a diákoknak, amely alkalmon Széles Zoltánné, prevencionális szakember tájékoztatta a fiatalokat arról, hogy miként, miért, s hogyan érdemes ápolni az emberi fogakat.
Az iskolai egészségnevelésben évek óta a novemberi az úgynevezett: „fogászati hónap”. Ebben az időszakban a szakemberek a fogápolás fontosságára hívják fel a gyerekek figyelmét, a koruknak megfelelő, változatos, érdekes előadásokkal és feladatokkal; illetve a helyes fogmosási technikák is bemutatásra szoktak kerülni az iskolai előadásokon.
– A szakemberek mindig figyelmeztetnek arra, hogy a fogászati prevenciót ajánlott minél fiatalabb életkorban elkezdeni. - A gyerekek fogai eredendően egészségesek, de ha a későbbiekben is szeretnék megőrizni fogaik épségét, akkor gondosan ápolniuk kell azokat.
Lényeges, hogy a gyerekek kiskoruktól kezdve rendszeres fogápolásra legyenek nevelve, illetve a rendszeres fogorvosi ellenőrzés is elengedhetetlen. – emelték ki mindezek fontosságát a fogászati szakemberek.

1Nincs video

Képek

1 1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom