Bezárás     X

Hireinkadmin


2014
Jan.
27

Tunyogmatolcson is örömmel fogadták a Baba - Mama Klubot


November közepén eredményes Baba – Mama Klubot tartottak a szakemberek Tunyogmatolcson. A településen nagyon örültek annak az édesanyák, hogy havi rendszerességgel lesz lehetőségük a szakemberekkel, illetve egymással is megbeszélni a gyermekek fejlődésével kapcsolatos észrevételeiket, tapasztalataikat.
A mostani alkalommal a védőnő a vitaminokról, és azok fontosságáról beszélt. Főleg most az őszi - téli időszakban a szervezetnek nagy szüksége van a vitamin utánpótlásra. - Szervezetünknek alapvetően minden vitaminra szüksége van, de bizonyos időszakokban, így télen is van néhány, melyek pótlására kiemelten figyelnünk kell. Ezek közül is ki kell emelnünk a C- vitamint, amely többek közt részt vesz az immunrendszer erősítésében, a szervezet növekedésében és regenerációjában, bizonyos hormonok szintézisében, a vas és a réz felszívódásában.
Lázas állapotban, járvány idején, és terhesség alatt a szokásosnál többre van szükség belőle. C-vitamint szinte az összes friss zöldség és gyümölcs tartalmaz. Télen legjobb forrása a savanyú káposzta és a citrusfélék. - mondta el Farkas Tamásné körzeti védőnő. A klubfoglalkozást követően a kismamák választ kaptak a bennük megfogalmazódott kérdésekre is. 
Következő összejöveteli időpontnak a résztvevők a decemberi hónapot jelölték meg, amikor is a helyi Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat munkatársával közösen fogják megtartani újra az összejövetelt.

1Nincs video

Képek

1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom