Bezárás     X

Hireinkadmin


2014
Jan.
27

Örömmel látogatják az óvodások a közösségi házat


„Apró lépés a tisztabereki óvodásnak, nagy lépés a közösségi háznak!” - Az Erdőháti Közösségi Ház látogatottsága folyamatosan növekszik, és már nem csak a települési fiatalok tartják nélkülözhetetlen közösségi térnek, de a helyi óvoda növendékei is örömmel és lelkesen látogatják az intézményt, ahol naponta sportfoglalkozásokon, fejlesztő foglalkozásokon, és játékos feladatokban vehetnek részt az idelátogatók.
A Tisztaberken dolgozó óvodapedagógusok is úgy vélik, hogy a közösségi házba érdemes állandóan betérni a kis ovisokkal, akik a korszerűen felszerelt közösségi épületben a fejlesztő játékok által, szakemberek segítsége és felügyelete mellett tudják tartalmasan, s hasznosan eltölteni a délutáni foglalkozások idejét.
- A gyermek megismerő tevékenységének fejlődése óvodás korban is elsősorban a játékon keresztül történik, hiszen ez a fő tevékenysége. Az óvodai játékának különböző stádiumai vannak attól függően, hogy milyen minőségben vesz részt a játékban, kezdve a magányos nézelődéstől a csoportos autótologatáson át (mindenki ugyanezt csinálja egymás mellett) egészen a szervezett, közös játékig. Játékuk is a fejlődési fokokkal párhuzamosan alakul a gyakorló játéktól a szerepjátékon át a szabályjátékig. - tették hozzá mindehhez a közösségi ház dolgozói, akik bármikor szívesen fogadják a községi óvodás csoportokat. 

1Nincs video

Képek

1 1 1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom