Bezárás     X

Hireinkadmin


2013
Dec.
20

Már lelkesen készülődnek a közelgő ünnepekre a Tanodákban


Szakmaközi műhelyre gyűltek össze a Tanodák munkatársai Fehérgyarmaton. A műhely témája az első hónapok értékelése, és a felmerült kérdések tisztázása volt.
A munkatársak megbeszélték a közelgő Mikulásra, valamint a Karácsonyi ünnepkörre való készülődést is. - A tanodáknak olyan műsort kell szerveznie, ahol a gyerekek szülei is megjelenhetnek. Nagyon fontos, hogy a tanodába járó szülők szintén részt vegyenek a Karácsonyi ünnepségen. – mondta el Fábián Katalin közoktatási koordinátor a szakmaközi műhely után, aki hozzátette, hogy a családok életében fontos szerepe van az ünnepeknek, a hagyományoknak. A Tanodákban megrendezésre kerülő idei karácsonyi műsorok célja pedig nem más, minthogy a családi ünnepekhez hasonlóan a közösség identitásának kialakításában és fenntartásában, az összetartozás hangsúlyozásában, és a közösség értékeinek megfogalmazásában elsődleges helyen szerepeljen.
– Az ünnepek segítik a családi értékek, szabályok megtanulását, begyakorlását, hozzájárulnak a családi közösségi érzés kialakításához és fenntartásához, így a család identitásának szintén fontos részét képezik. – említették a szakemberek a megbeszélést követően.

1Nincs video

Képek

1 1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom