Bezárás     X

Hireinkadmin


2014
Jan.
27

Eredményesen vizsgáztak a Máltánál


Eredményes vizsgát tettek Miskolcon, a „Csilla von Boeselager Házban” a tisztabereki Erdőháti Közösségi Ház munkatársai, s szakmai koordinátoruk.
A TÁMOP-5.2.3. kistérségi gyerekesély projekt megvalósításában résztvevő munkatársak részére a TÁMOP-5.2.1. kiemelt projekt képzéseket szervez folyamatosan. A képzési programokban résztvevők lehetnek a gyermekeket és családjaikat érintő intézmények és szolgáltatások vezetői, munkatársai, a közigazgatásban, intézményfenntartásban dolgozók, szülők, önkéntesek, civil szervezetek, egyházak tagjai és képviselői, a projekt szakmai megvalósítói, a Biztos Kezdet Gyerekházak és szolgáltatások munkatársai, és nem utolsó sorban a közösségi szolgáltató házban dolgozó munkatársak is.
Ezen képzések célja, hogy a munkatársak megfelelő és naprakész ismeretekkel rendelkezzenek az egyes tevékenységek ellátásához. „A mai kor elvárásai szerint végezzük munkánkat, amelynek legfőbb értékei a közösség ereje, a feladathoz való alázat, a magas szintű szakmai felkészültség..” – áll a Magyar Máltai Szolgálat honlapján.

Minderről a felkészültségről tettek tanúbizonyságot a napokban a „Felső – Tisza - Vidéki Gyerekesély Program” munkatársai a miskolci Magyar Máltai Szeretetszolgálat Észak-Magyarországi Régió Központjában: Töviskes Edina, Bakk Zoltánné, Rápolti Richárd, és Széles Szabolcs, akik „bővebb ismereteikről” a többlépcsős képzési rendszer elvégzése után tanúsítványt kaptak a Magyar Málta Szeretetszolgálattól (MMSZ).

1Nincs video

Képek

1 1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom