Bezárás     X

Hireinkadmin


2013
Dec.
03

Gyönyörű őszi időben kirándultak a cégényi ifjak


Cégénydányád településén kiemelten látogatott a helyi fiatalok körében „Felső – Tisza - Vidéki Gyerekesély Programban” lévő IFI - Pont. Az őszről nem csak az iskolakezdés, a falevelek hullása, hanem az őszi kirándulások is sokszor eszünkbe jutnak, amelyre nem csak (vissza)emlékeznek a cégénydányádi szakemberek, hanem gyakorlatban is tesznek azért, hogy felidézzék e túrákat a települési ifjak számára.
A kellemes őszi gyalogtúrához pedig nem is kell több egy idilli szatmári környezettől, hiszen a Cégénydányádi Kastélypark természeti értékeiért nem kell sok-sok kilométereket utazniuk a saját környezetüket (is) szerető diákoknak, akik az idei szünidőben közösen látogatták meg a községi 100 holdas parkot.
- A gondosan tervezett kertbe a kastély ura főként platánt, amerikai kőrist, ezüsthársat, vérbükköt ültetett egykoron. A kert érdekessége, hogy az épület mögött található egy több mint 160 éves juharlevelű platán, mely háromtörzsű, és körülbelül 25 méter magas. Óriás platánok, vérbükkök, tulipánfa, szelídgesztenyék, vörös tölgy, a több mint 100 éves páfrányfa, hamisciprus, virginiai borókafenyő, öreg simafenyők, feketefenyők, s a bokrok közül például az édeskés, erős illatú jázmin gondosan tervezett, színben-formában összehangolt fajtái alkotják a kert növényállományát. – olvasható több helyütt a kastélyparkról az alábbi részletes leírás.

1Nincs video

Képek

1 1 1
1Nincs csatolt fájl
 
 Hasznos linkekMáltai gyerekesély
MTA csoport
EMET oldala
Biztos kezdet
Gyerekesély.hu
NFÜ oldala
ESZA oldala
Magyarország

Utolsó 5 kép
1
1
1
1
1
Utolsó 5 videó

1

Utolsó 10 dokumentum
kiegeszito tajekoztatas keresre ajanlatkero valasza.pdf 1
haziorvosi.doc 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
kozbeszerzesi dokumentumok.pdf 1
ajanlatteteli felhivas.pdf 1
BESZÁMOLÓ kirándulás_4_turnus.pdf 1
A Gyerekesély Bizottság Munkaterve csat dok.doc 1
jegyzőkönyv 2013.07.18.csat dok.doc 1
1. Jegyzőkönyv.pdf 1
Együttműködési nyilatkozat aláírt.pdf 1
 
bottom